SRI web mali       slika sah meni mala       zavod logo FB mali         kegljanje slika        PRIZNANJA

Hidroterapija za najmlajše

fb slika

Banjanje na specialni banji:

Banjanje na specialni banji je program za dojenčke od 1. do 6. meseca, ki je osnovan na fizioterapevtskih vajah v vodi. Vsak dojenček je obravnavan individualno s strani izkušenega inštruktorja, ki nato vaje prilagodi posebaj njemu, glede na njegov psihomotrični razvoj. Z vajami spodbujamo vsestransko zdrav razvoj otroka (gibalni razvoj, fina motorika, groba motorika, govor, um, spomin, orientacijske sposobnosti, ravnotežje, koordinacija, moč mišic). Banjanje pomaga tudi pri težavah s hranjenjem, krči in spanjem.  Del programa je tudi abeceda potapljanja - gre za zelo počasne postopne korake - pri tem krepimo otrokovo pljučno kapaciteto in preprečujemo nadaljne pljučne bolezni, kot so astma, bronhitis idr. Primeren je za tako za zdrave otroke kot za otroke z odstopanji v razvoju.

TERMIN: med 9. in 13. uro (dogovorimo se induvidualno)

PRIČETEK: prijave sprejemamo neprekinjeno

Plavanje za dojenčke:

 

Program plavanje za dojenčke na bazenu je primeren za dojenčke od 6. do 12. meseca starosti. Vaje so po eni strani razvojno gibalne, po drugi strani fizioterapevtske, predvsem pa visoko učinkovite vaje v vodi za pravilen psihomotorični, mentalni in socialni razvoj dojenčka. Program je sestavljen iz sproščenega dela (na začetku in koncu) in intenzivnih vaj. Izvajamo jih na prijeten način, skozi petje in igro. Pri programu se spodbuja tudi socializacija otrok.

TERMIN IN PRIČETEK: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali 068 605 736

Plavanje za malčke:

 

Program temelji na fizioterapevtskih in razvojno gibalnih vajah, ki jih malčki izvajajo na prijeten, zanje neobremenjujoč način, skozi pravljice. Starši na e-mail naslov prejmejo pravljice, ki jih lahko nato z otrokom prebirajo, kar otroku pomaga, da se v zgodbo resnično vživi in nato celotno lekcijo dojema kot igro vlog. Pravljice prejmejo skupaj s pobarvankami, ki vsebujejo tudi navodila, ki otroku pomagajo pri krepitvi in razvoju fine motorike.

TERMIN IN PRIČETEK: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali 068 605 736

 

 

 

Zavod za šport Škofja Loka

Podlubnik 1c

4220 Škofja Loka

MŠ: 1123050

DŠ: SI73023558

T: (04) 515 70 70oks        logo zavod clanki        logo fundacija

Športna zveza Škofja Loka

Podlubnik 1c

4220 Škofja Loka

MŠ: 1132849

DŠ: 53780779

T: (04) 515 70 71